SAFECOBEL

Safe and Save to Serve and Protect

SAF(V)ECOBEL is een nieuw Belgisch platform waar je in vertrouwen verschillende veiligheids-, beschermings-, onderhouds- en ontsmettingsproducten, alsook water- en luchtbehandelingssystemen kan vinden.
Bespaar jezelf tijd, geld en moeite.

Plexiglas/Kunststof afscherming | Hangend | 100cm x 100cm x 3mm

2020-0008
€99,00
Op voorraad
1
Productgegevens
  • Beperkt het contact
  • Praktisch in gebruik
  • Licht en duurzaam
  • Eenvoudige montage
  • Afmetingen: 100cm x 100cm x 0,3mm

Door de huidige pandemie is een veilige werksituatie in uw bedrijf voor uw medewerkers en klanten een prioriteit. Denk maar aan o.a. apotheken, bioscopen, horecazaken, afhaalrestaurants, afhaalpunten of supermarkten waarbij u in nauw contact staat met klanten. Ondanks de adviezen van de overheid om 1,5 meter ruimte tussen elkaar te houden, is het niet altijd eenvoudig om dit in de praktijk toe te passen.

Er komen reeds diverse creatieve initiatieven door bedrijven om bijvoorbeeld balieschermen, kunststof spatschermen, kunststof afscheidingen, anti-spuugschermen, anti-virusscherm, doorgeefluiken, beschermingskappen en dergelijke te plaatsen, waardoor u de veiligheid voor uw personeel én uw klanten nog beter kunt waarborgen.

Met deze afschermingswand kan er op een eenvoudige manier een veilige omgeving gecreëerd worden, waarbij het nauw contact tussen beide partijen wordt beperkt. De wand is gemaakt van plexiglas en is geheel transparant. Dankzij het formaat van 100 cm op 100 cm is het zeker geschikt om boven een toonbank of aan een kassa te installeren. Het voordeel van een hangende wand is dat er geen plaats verloren gaat en er geen grote aanpassingen dienen te gebeuren voor de installatie. Ook is het eenvoudig schoon te maken met niet-corrosieve schoonmaakmiddelen.

Bewaar dit product voor later